Text Size

Gondozó/szakgondozó munkatárs

Kedves érdeklődő, álláskereső!

A ”RÉS” Szociális és Kulturális Alapítvány 40 férőhelyes Családok Átmeneti Otthona (1173 Budapest, Összekötő u. 3., www.resalapitvany.hu) 1 fő, középfokú végzettségű gondozó/szakgondozó munkatársat keres.

A munkakör betöltésének feltétele:

- a jelentkező rendelkezzen a munkakör betöltéséhez előírt szakképesítéssel*,

* 15/1998. (IV. 30.) NM rendelet 1. számú melléklet, II. rész

szakgondozó: bölcsődei szakgondozó (OKJ), csecsemő- és kisgyermekgondozó (OKJ), csecsemő- és kisgyermeknevelő-gondozó (OKJ), csecsemő- és gyermeknevelő-gondozó (OKJ), kisgyermekgondozó, -nevelő (OKJ), csecsemő- és gyermekápoló (OKJ), gyermek- és ifjúsági felügyelő I. (OKJ), gyógypedagógiai asszisztens (OKJ), mentálhigiénés asszisztens (OKJ)

gondozó: csecsemő- és gyermekgondozó (OKJ), gyermek- és ifjúsági felügyelő II. (OKJ), pedagógiai asszisztens (OKJ), házi időszakos gyermekgondozó (OKJ), gyermek- és ifjúsági felügyelő (OKJ)

- illetve miután munkánkat teamben végezzük, fontos, hogy a jelentkező csapatjátékos legyen, tudjon teamben dolgozni.

A pályázatok elbírálásánál előnyt jelent a gyermekjóléti alapellátásban, a gyermekek átmeneti gondozásában szerzett szakmai munkatapasztalat, szakmai gyakorlat.

Munkaidő: heti 40 óra, folyamatos munkarendben, beosztás szerint,

Bérezés: a közalkalmazotti bértábla besorolása szerinti alapbér, ágazati pótlék, illetménypótlék, műszakpótlék, cafeteria.

A jelentkezési határidő: 2015. június 25.

Kérjük, hogy szakmai önéletrajza mellé csatolja a végzettségét igazoló bizonyítványa(i) másolatát, jelentkezését a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre várjuk.

A meghirdetett munkakörrel kapcsolatosan Varga Anikó intézményvezetőtől kaphat bővebb tájékoztatást a 06/1/258-58-95 telefonszámon.

A munkakörök betölthetőségének időpontja: a meghirdetett munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának tényét, annak tárgyát, tartalmát az adatvédelmi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük.